TA’LIM OLUVCHILARNING BILIMLARINI BAHOLASHNING AHAMIYATI VA UNING TURLARI - G.A., Ergasheva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada bilim, ko‘nikma va malakalarni nazorat qilish va baholashning tarbiyaviy ahamiyati shunda-ki, ta’lim oluvchilarning o‘qishga, o‘z yutuqlari va muvaffaqiyatsizliklariga nisbatan munosabati shakllanadi, qiyinchiliklarni yengish istagi tug‘iladi