INKLYUZIV TA’LIM: NUTQIDA NUQSONIGA EGA BOLALARDA NUQSONNING KELIB CHQISH SABABLARI, ULARNING JAMIYATGA MOSLASHUVI VA TA’LIMGA JALB QILISH MASALALARI - Zafarovna, Akramova Muhabbat; Sirojiddinova, Saxaddinova Nigina (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Respublikamizda yo‘lga qo‘yilayotgan inklyuziv ta’lim tizimi, alohida ta’lim ehtiyojiga ega bo‘lgan bolalar, nutqida nuqsoni bor bolalarning kamchiliklari va uning oldini olish, bunday toifadagi bolalarni ta’limga jalb etish.