BADIIY IJODKORLIK VA ADABIYOTNING TA’LIMDAGI SAMARADORLIGI - Sheraliyevna, Tursunova Dilafro’z (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqola badiiy ijodkorlik, uning kelib chiqishi, ta’rifi, tasnifi, adabiyotning ta’limdagi samaradorligi, bu yo’lda olib borilayotgan metodik ishlar va ularning natijalari haqida batafsil yoritilgan.