BOSHLANG‘ICH SINFLARDA FANLARNI O‘ZARO BOG‘LAB O‘QITISHNING AHAMIYATI - Eshonqulovna, Hamdamova Nigora (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu muqolada fanlarni o‘zaro bog‘lab o‘qitish, ya’ni integratsion ta’limni yo‘lga qo‘yishning ayrim ta’lab va shartlarni yaratilgan bo‘lib, darslarda qo‘llash bo‘yicha takliflar bayon etiladi.