INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISHDA INKLYUZIV MADANIYATNINING AHAMIYATI - Jasur, Maxmudov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqola inklyuziv ta’limni tashkil etishda inklyuziv madaniyatnining ahamiyati mavzusida yozilgan bo‘lib, imkoniyati cheklangan bolalar bilan sog‘lom bolalar o‘rtasidagi munosabatlardagi to‘siqlar diskirminatsiya qilinishi muhimligi ko‘rsatib berilgan.