MUSTAQIL TA’LIMNI BLENDED LEARNING TEXNOLOGIYASI ASOSIDA TASHKIL ETISH - o‘g’li, Madatov Ilhom Yusup (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada oliy ta’lim muassasasi talabalari mustaqil ta’lim olish jarayoni, mazmuni, shakli, innovatsion shakillari hamda blended learning texnologiyasi haqida so‘z yurutiladi. Bundan tashqari so‘rovnoma va sinov tajriba ishalaridan namunalar keltirib blended learning texnologiyasi samarasi asoslangan.