MAKTABGACHA TALIM MUASSASALARI TARBIYALANUVCHILARINING HARAKAT MALAKALARINI RIVOJLANTIRISHDA HARAKATLI O’YINLARNI TAKOMILLASHTIRISH - Muhiddinovich, Gafurov Nodir (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Bu maqolada xalq o’yinlari yangi sog’lom avlodni shakllantirishda ham o’ta muhim o’rin tutgani ularni biz ko’z qorachig’idek asrashimiz, e’zozlashimiz va ulardan oqilona foydalanishimiz zarurligi o’yinlar orqali yoritib berilgan.