BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Siddiqov, B. S.; G‘aniyevich, Quldashev Murodjon (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada korrupsiya tushunchasining mazmuni va mohiyati, bo‘lajak o‘qituvchilarda korrupsiyaga qarshi kurash kompetentligini takomillashtirish bo‘yicha statistik ma’lumotlar va xorijiy amaliyot tahlili haqida so‘z yuritilgan.