DARS JARAYONLARIDA KASBLAR OLAMIGA KIRISHNING METODIK ASOSLARI - Saidirasulovna, Yakibova Dilnoza (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada ta’lim jarayonining muhim qismi hisoblangan kasb ta’limi uning mezonlari, o‘quvchilarda kasb tanlovining yuzaga kelishi, taanlovi kabi masalalari, uning metodik va pedagogik asoslari ilmiy adabiyotlar asosida tahlil qilingan.