MAKTABGACHA TA’LIMDA MASHG`ULOTLARNING SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA O‘YINLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - qizi, Murotaliyeva Shahribonu Sulton (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida mashg`ulotlar jarayonida samaradorlikni oshirishda o`yinli texnologiyalarning o`rni asoslab berilgan.