ИЛК ЎРТА АСРЛАРДА СУҒДДА ТЕРИ ОШЛАШ МАСАЛАСИГА ДОИР ЭМПЕРИК БИЛИМЛАР - Р., Турдиалиев Ж. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мақолада илк ўрта аср суғд жамиятида юқори даражада ривожланган ҳунармандчилик соҳаларидан бири бўлган тери ошлаш соҳасига оид фикрлар берилган. Илк ўрта аср суғди ҳунармандларнинг тери ошлаш техникаси ёзма манбаларга асоланиб кўрсатилган. Шунингдек, тери ошлаш соҳасининг суғдийлар ҳаётидаги тутган ўрни Муғ тоғи архив ҳужжатлари асосида очиб берилган.