YOSH IQTIDORLI BOLALARNI TEXNIK, TAKTIK VA JISMONIY TAYYORGARLIGI KO‘RSATKICHLARI YORDAMIDA TANLAB OLISH USULLARI - Saidovich, Ermatov Sherzod (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur ilmiy maqolada jismoniy tayyorgarlikning individual ko‘rsatkichlari va futbolchilarning texnik-taktik harakatlari o‘rtasidagi munosabatlarning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Ilmiy adabiyotlar tahlili asosida berilgan korrelyatsion tahlil ma’lumotlari yosh futbolchilarni tanlash va ularning jismoniy tayyorgarligini rejalashtirish uchun ishlatilishi mumkin.