OLIY TA’LIMDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH MUAMMOSINI O’RGANISHNING ILMIY-METODIK ASOSLARI - Sadikovna, Saliyeva Nigora (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada oliy kasbiy ta’limning federal davlat ta’lim standartiga o’tish sharoitida sotsiologiyani o’qitish amaliyotiga innovatsion ta’lim texnologiyalarini joriy etish muammosi tahlil qilinadi, o’quv jarayoni samaradorligini oshirish uchun an’anaviy va innovatsion yondashuvlarni birlashtirishning mumkin bo’lgan variantlari ko’rib chiqildi.