O’SMIRLARDA EMOTSIONAL HOLATLARNING IMMANENT KO’RINISHI - qizi, Azizova Xosiyat Baxtiyor (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada o’smirlik davriga xos bo’lgan emotsional immanent xususiyatlari haqida yozilgan. Shuningdek, maqolada psixik – emotsional xususiyatlarning o’rganilish tarixi, emotsionalikkni turli xil ko’rinishlari batafsil yoritilgan.