BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Zebo, Hamrakulova; Munisa , Nematullayeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada asosan boshlangʻich sinflarda oʻquvchilarning nutq madaniyatini oʻstirish, bundan tashqari esa nutqiy madaniyatni oshirishning bir necha xil usullari, oʻqishni oʻrgatish, chiroyli yozish, savodli oʻqish, toʻgʻri talaffuz, toʻgʻri fikrlash haqida ma’lumotlar berilgan.