BOLTIQBOʻYI XALQLARINING OʻZBEKISTON IJTIMOIY-IQTISODIY HAYOTIDAGI OʻRNIGA NAZAR - Akobir, Qobilov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada XX asrning II-yarmida Boltiqbo‘yi xalqlarining O‘zbekistondagi hayoti, ularning respublika ijtimoiy-iqtisodiy hayotida tutggan o‘rni masalalari ilmiy adabiyotlar vaa davriy matbuot materiallari asosida tahlil qilingan.