NEMIS TILI DARSLARIDA XATOLAR BILAN ISHLASH MUAMMOLARI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Qizi, Xasanova Ozodaxon Qurvonali (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada nemis tili darslarida xatolar bilan ishlashda yuzaga keladigan qiyinchiliklar, muammolar haqida mulohaza yuritilgan. Xatolarning qanday me’yorlarga asoslangan holda turlarga ajratilishi yoritib berilgan. Chet til o`qituvchilari va til o`rgnuvchilarning xatolarga bo`lgan munosabati haqida fikr yuritilgan.