KOMPETENSIYANING SHAKLLANISHIDA YOZMA SAVODXONLIKNI OSHIRISH - Xolmatova Gulshod Mustafoqulovna; Ashirmatova Sayyora Mengaliyevna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada o’quvchilarda tayanch va fanga oid kompetensiyalarning shakllantirishda yozma savodxonlikni oshirishdagi o‘rni, yozma savodxonlikni oshirishning shakl, metod va vositalari yoritib berilgan.