O’ZBEK TILIDAGI SHAXSIY YOZISHMALARDA QIZ BOLA YOZMA NUTQI HARF SHAKLLARINING XUSUSIYATLARI - Solijonovna, Xotamova Guljahon (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada o’smir qizlar yozma nutqining grafologik nuqtayi nazardan o‘rganish me’yorlari haqida so‘z yuritilgan. Grafologiya tarmoqlari va uning lingvistik ekspertizadagi ahamiyati, harf shakllari o’zgarishlarining matn muallifini aniqlashdagi o’rni,o’smir qizlar yozma nutqi harf shakllarining o’ziga xos xususiyatlarini aniqlash uchun olib borilgan tadqiqot natijalari yoritilgan. Shuningdek, grafologik kriminalistikaga oid lingvistik qarashlar bayon etilgan.