OMAD KALITI - Melikova, Marjona (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Hozirgi kunda omadli bo’lish, boylik va baxtga erishish fikri ko’pchilikni doimiy ravishda o’ylantiradi. Aslida murakkab bo’lib ko’ringan narsalar oddiy, oddiy narsalar esa anchayin murakkabdir. Insonlarni o’ylantiradigan muammolar va ularning yechimlari, ayrim chalkashliklar va fikr mulohazalar haqida quyida qisqacha o’z mulohazalarim bilan bo’lishmoqchiman.