ПУЛ КРЕДИТ СИЁСАТИНИНГ ИНФЛЯЦИЯНИ ТАРТИБГА СОЛИШДАГИ АҲАМИЯТИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Салохитдинов Фарходович, Шерзод (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мақолада пул-кредит сиѐсатининг моҳияти, иқтисодий ўсишни таъминлашда пул- кредит сиѐсатининг ўрни хақида иқтисодий қарашлар таҳлил этилган. Шунингдек, пул-кредит сиѐсатида фойдаланадиган инструментлар, мамлакатда иқтисодий ўсишни таъминлашда пул кредит сиѐсатини такомиллаштириш йўналишлари бўйича илмий хулосалар ва амалий таклифлар ишлаб чиқилган