OLIY MAKTABDA MUAMMOLI TA’LIM - Azimov Abduraxmon Mamatovich (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Mazkur maqolada, oliy maktabda dars berishning eng soʻnggi metodlari: muammoli dars berish texnologiyasi, innovatsion texnologiyalar asosida dars berish, integratsiyalashgan metod, noan’anaviy modulli dars oʻqitish metodi, rivojlantiruvchi dars oʻqitish metodi, tabaqalashgan oʻqitish, mediata’lim texnologiyalari asosida oʻqitish metodlari haqida oʻz imkoniyatimiz darajasida fikr yuritishga harakat qildik. Bu metodlardan kutiladigan asosiy maqsad, yosh talabalar ongini rivojlantirish, davrimizning yetuk kishilari qilib tarbiyalashdan iboratdir. Yuqoridagi dars berish metodlari haqida fikr bildirilar ekan, shu sohaning yetuk olim va professorlari xulosalaridan foydalanib ish koʻrdik. Bayon qilingan fikrlarga oʻz xulosamizni bildirdik