BOLALARDA MUTOLAA MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH - Jamila Shodiyeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Jamiyatimizda oʻsib kelayotgan yosh avlodda kitob mutolaa madaniyatini yuksaltirish, texnologiya asrida undan unumli foydalanishni oʻrgatish, oʻquvchilar ongini yuksaltirish, barkamol avlod ruhida tarbiyalash haqida fikr yuritilgan