TA’LIM SIFATINI BAHOLASH XORIJ TAJRIBASI MISOLIDA O‘RGANILMOQDA - Z.Z.Yaxshiyeva; Y.T.Axmadjonova; U.T.Axmadjonova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Respublika xalq ta’limi tizimi ta’lim sifatini baholash sohasidagi xalqaro tadqiqotlarni tashkil etish, xalqaro aloqalarni o‘rnatish, o‘quvchi-yoshlarning ilmiy-tadqiqot va innovatsiya faoliyatini, eng avvalo, yosh avlodning ijodiy g‘oyalari va ijodkorligini har tomonlama qo‘llab-quvvatlash hamda rag‘batlantirish maqsadida xalqaro baholash dasturlari bo‘yicha xalqaro tadqiqotlarni tashkil etdi.