INKLYUZIV KOMPETENTLIK- BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISI KASBIY STANDARTINING AJRALMAS QISMI SIFATIDA - Todjibayeva Komila Sobit qizi (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida inklyuziv kompetentlikni shakllantirish muammosi haqida so‘z boradi.