PEDAGOGLARNING MA’NAVIY VA KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Mo‘tabar Fayziyeva; Dilshod Umurzaqov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Mazkur maqolada pedagog xodimlarning kasbiy mahoratini oshirishda e’tibor qaratish lozim bo‘lgan jihatlar tahlil qilingan. Shuningdek, ularning ma’naviy savodxonligini oshirishning kechiktirib bo‘lmaydigan chora-tadbirlarini ishlab chiqish hamda amaliyotga tatbiq etish bo‘yicha tavsiyalar shakllantirilgan.