UMUMIY O‘RTA TA’LIM TIZIMIDA XALQ HUNARMANDCHILIGINI O‘RGATISHDA PEDAGOGIK FAOLIYATNI TASHKIL ETISH MEXANIZMLARI - S.S.Igamov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida texnologiya darslari va darsdan tashqari mashg‘ulotlar jarayonida xalq hunarmandchiligini o‘rgatishni innovatsion yondashuv asosida tashkil etish orqali, ijodiy, kreativ, fikrlovchi o‘quvchi shaxsini rivojlantirishning ayrim yo‘nalishlari keltirilgan..