O‘SMIRNING ONGLI VA ONGSIZ FAOLIYATIDA SEZGI VA FIKRLASHNING O’RNI - U.A.Butayeva; S. I. Rizakulova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maskur maqolaда o’smirining ongli va ongsiz faoliyatida sezgi va fikrlashning o’rni қанчалик ўрин тутиши илмий таҳлил асосида назарий ва илмий талқин қилинган. Болаларни шакллантиришда нималарга эътибор бериш кераклиги ҳақида тавсиялар бериб ўтилган.