HOZIRGI ZAMON O‘QITUVCHISI VA UNGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Barno Amirullayeva; Rahima Sanayeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada hozirgi zamon o‘qituvchisi qanday bo‘lishi, undagi fazilatlar, bugungi kun talabiga javob berishi uchun o‘z kasbini sevmogi,o‘z ustida tinimsiz ishlashi kerakligi haqida ma’lumotlar berilgan.