MATEMATIKA DARSLARINI INTERFAOL USULDA TASHKIL ETISHDA O‘QITUVCHI TAYYORGARLIGIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Munojat Xo‘jamurodova; Nigina Iskandarova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada matematika darslarini interfaol usulda tashkil etish, interfaol darslarga qo‘yiladigan talablar , o‘qituvchiga interfaol darslarni tashkil etishga qo‘yiladigan talablar haqida so‘z boradi.