MALAKA OSHIRISH TIZIMIDA ARALASH O‘QITISH - Sanjar Umarov Sunnatovich (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada ta’limning ikkita modeli ko‘rib chiqilgan. O‘qitish “Moodle” tizimi web-kurs ko‘magi bilan aralash o‘qitish asosida amalga oshiriladi. Uning o‘ziga xos xususiyati muhokama qilinadi. Ushbu maqolada Moodle platformasida webquvvatlash bilan aralash modelda o‘rganish xususiyatlari muhokama qilinadi. Aralash o‘qitish modelning ularning nuqtai nazaridan afzalliklari ochib berilgan. An’anaviy va aralash o‘qitish modellar doirasida bilim va ko‘nikmalarni o‘zlashtirish natijalarini qiyosiy tahlil qilish amalga oshirilgan.