TA’LIMGA INNOVATSION YONDASHUV – O’QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Maxbuba Raximqulova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada malaka oshirish o‘qituvchilarini o’qitishning zamonaviy innovatsion texnologiyalarni keng doirada qo‘llayolishga yo‘naltirish; pedagogik faoliyatni amalga oshirishda ijodiy va metodik savodxonlikka tayyorgarlikni shakllantirishda iborat.