TASHKILOT XODIMLARINI BOSHQARISH USLUBLARI VA ULARNING MOHIYATI - Samad Ilmurodov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada inson resurslarini boshqarishning o‘ziga xos xususiyatlari, xodimlarni boshqarish uslublari va ularning bir-biridan farqi, ahamiyati yoritilgan.