ZAMONAVIY O‘ZBEK TILI VA ADABIYOTI FANI O‘QITUVCHISINING KASBIY STANDARTI VA KOMPETENSIYASI - Gulnara Eshchanova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada zamonaviy o‘zbek tili va adabiyoti fani o‘qituvchisining kasbiy standarti va kompetensiyasi haqidagi mulohazalar o‘z ifodasini topgan.