PSIXOTRAVMALAR HAQIDA KO’RSATMA: BOLALIKDAGI NOXUSH HODISALAR KATTA YOSHDAGILARNING HAYOTIDAGI ROLI - Gulsum Azgarova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada travma va bolalarda travmalar oqibatida paydo bo‘ladigan nuqsonlar. Bu nuqsonlarni oldini olish va bartaraf etish yo‘llari ilmiy jihatdan muhokama qilingan.