БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРНИНГ КРЕАТИВЛИК ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ ШАХМАТНИ ЎРГАТИШ ЖАРАЁНИДА РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ МЕТОДИК ҚАДАМЛАРИ - Х. , Тошев М. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мақолада бошланғич синф ўқувчиларни креатив қобилиятларини шахмат ўргатиш орқали ривожлантириш методикаси келтирилган.Тадқиқот доирасида ишлаб чиқилган “Қадам ва қадам” ўқув курсларини методик ва дидактик жихатлари ёритилган.